• ✨  Fri frakt över 1000kr
  • 🦄  Magiskt smidig betalning med Klarna
  • 🧁  Sommarens gulligaste grejer
Bestie Club Prenumerationsbox
Bestie Club Prenumerationsbox
Bestie Club Prenumerationsbox
Bestie Club Prenumerationsbox
Bestie Club Prenumerationsbox
Bestie Club Prenumerationsbox

Bestie Club Prenumerationsbox

Dyk in i en värld av oförutsägbara överraskningar med vår alldeles egna Bestie Club-prenumerationsbox! Varje box är full med de sötaste och mest användbara prylarna - från klistermärken, pins och smycken till anteckningsblock och bag charms!
Vi väljer noga ut några speciella produkter till varje låda, många är limiterade och kommer enbart göras till boxen. Så det du får här kommer inte alltid att kunna köpas i butiken.

Box nr

299 kr

I lager i webshopen (ej garanterat hos butikerna)

  • ✨  Fri frakt över 1000kr
  • 🦄  Magiskt smidig betalning med Klarna
  • 🧁 Sötsaker för alla smaker

Beskrivning

Välkommen till Bestie Club, där förtjusande överraskningar väntar på att förgylla din vardag! Vår prenumerationsbox är en magisk skattkista av allt som är gulligt och användbart, perfekt för den som älskar att få ett alldeles eget överraskningskalas i miniformat! Några gånger om året levererar vi en unik box, i dagsläget säljs lådorna en och en och inte som en prenumeration, men det kommer komma!

Innehållet i Bestie Club varierar från box till box och kan inkludera allt från färgglada klistermärken till praktiska anteckningsblock, mjuka suddgummin och pennor som får dig att längta efter ditt nästa skriväventyr. Vi gör vårt bästa för att få till den perfekta blandningen av praktiska pryttlar och glädjespridande dekoration för en mer magisk vardag!

Boxen innehåller ca 6 produkter, produkterna på bilden är enbart förslag på varor man kan tänkas få.
Förslag på innehåll: 1 pin, 1 post it-block, 1 penna, 1 stickersark, 1 nyckelring, 1 miniDIYkit. Nästa box kanske innehåller roliga sugrör, miniplushie, 1 bag charm, 1 stor sticker, 1 par örhängen, 1 anteckningsbok.

Premiärboxen är en explosion av glädje och introducerar dig till den underbara världen av Bestie Club. Sommarboxen fyller ditt liv med solsken och höstboxen omfamnar dig med mysiga överraskningar när årstiden ändras. Oavsett vilken box du köper kan du vara säker på att den är skapad med kärlek och packad av Kawaii-teamets egna hamstertassar!

Innehållet är samma i alla boxar ur samma kollektion, tex sommarboxen eller höstboxen. Färger på produkterna kan variera dock. Varje box har ett eget tema, kanske är det skogen, mental hälsa, snacks, allmän empowerment eller helt enkelt kaniner! Vem vet! Det vi vet är att det kan förekomma några enstaka fula ord, målgruppen är +10 år. (*´?`*)

OBS OBS OBS Du köper 1 box åt gången, du binder inte upp dig på någon återkommande prenumeration. Vill du veta när nästa box kommit in så kan du markera den här ovan och ange din mail så får du direkt ett meddelande när den finns att beställa! <3

Detaljer

Kawaii Cookies and milk 🍪

Kawaii.se använder cookies för att din shoppingupplevelse skall bli så bra som möjligt. Här kan du läsa mer om hur. 

Läs mer